Handleesconsulten en kleine workshops
Klein Handleesconsult

Tijdens dit consult van drie kwartier tot een klein uurtje worden er afdrukken van je handen gemaakt en vervolgens een duiding gegeven. Hierbij worden de belangrijkste kenmerken, talenten en kwaliteiten belicht en besproken.Je kunt zelf met je telefoon het gesprek opnemen om het later thuis nog eens rustig terug te luisteren.

Prijs € 35,00


Groot Handleesconsult

Tijdens dit handleesconsult van ongeveer 2 uur worden er afdrukken van je handen gemaakt. Bij een algemene duiding belicht ik uw talenten, sterke kanten, valkuilen en kwetsbaarheden.
Wanneer u een speciale vraag hebt of een aandachtsthema, gaan we samen op zoek naar de oorzaak van het probleem. Door het stellen van vragen zet ik een traject op en aan de hand daarvan kijk ik naar de corresponderende lijnen en gebieden in de handen.
Je kunt dit consult met je telefoon opnemen om het later thuis nog eens rustig te beluisteren!

Prijs € 49,50


Workshop Handlezen

Handlezen heeft niets met toekomstvoorspellen te maken en iedereen kan het leren. Zoals iedereen kapper, arts, leraar of timmerman zou kunnen worden kan iedereen ook handleeskundige worden. Je moet er alleen net als voor de andere beroepen wel in geinteresseerd zijn en een beetje talent voor hebben.
Het is ook niet zozeer moeilijk als wel complex door de vele gegevens, lijnen en tekentjes die er in de handen te vinden zijn. Deze dienen allemaal met elkaar gecombineerd te worden om tot een goede duiding te komen.
Bij een workshop handlezen leer je de eerste beginselen van de handleeskunde. Bijzonder leuk om te zien wat je eigen handen zoal te vertellen hebben en óók om even bij de andere deelnemers te kijken.

Voor een groepje van 6 tot 8 personen € 17,50 p.p. voor ongeveer 2,5 uur.


Wil je graag een afspraak maken? Stuur dan even een mailtje naar info@handlijnen.nl

of bel/app 06-81601576

Dankjewel!