Handlezen in 't Harde

  


Lijnen in de handen

De lijnen in de handen geven een goed beeld van je karakter en persoonlijkheid, je talenten en kwaliteiten. Oók laat het zien waarom sommige talenten soms niet zo goed uit de verf komen. Door je handen te laten lezen kun je meer inzicht in jezelf en zelfkennis krijgen. Klopt je zelfbeeld met de werkelijkheid en komt het overeen met hoe andere mensen jou zien.


Handlezen is...

Handlezen is niet alleen het interpreteren van de lijnen, maar vooral ook het combineren van de vele gegevens in de handen. Zoals de lengte en vorm van de vingers, grootte en vorm van de handen, veel of weinig lijnen, stuctuur en loop van de lijnen. Waar begint een lijn en waar eindigt hij enz.

Helaas denken veel mensen nog altijd dat handlezen met toekomstvoorspellen te maken heeft. Dit is echter mijns inziens niet mogelijk, omdat je handen gedurende je leven kunnen veranderen door de ervaringen die je opdoet in je leven. Daardoor kunnen er lijntjes veranderen, verdwijnen of juist nieuwe ontstaan.

Geen toekomstvoorspelling dus, maar wel kun je zien hoe jij het leven tot nu toe hebt ervaren en beleefd. Of er ervaringen of gebeurtenissen zijn geweest die nog steeds invloed hebben op je leven van nu. Kortom een handleesconsult geeft een goed beeld van hoe jij op dit moment in het leven staat.

De handleeskunde is geen therapie,het verlost je niet van de problemen of belemmeringen die je in het leven ervaart, maar houd je een spiegel voor. Echter, doordat bij een handleesconsult jouw kwaliteiten en talenten, aandachtspunten en valkuilen op een rijtje worden gezet kan dit een echte eye-opener zijn. Het bied je nieuwe inzichten en handvatten waardoor je zelf je leven een andere wending kunt geven.