Over mij  

Mijn naam is Hilda Peterson-Nijmeijer en ik ben geboren in Diever, gelegen in de provincie Drenthe. In 1976 ben ik in 't Harde komen wonen en werken. Vele jaren ben ik hier werkzaam geweest in de eerste groepen van een basisschool. Ook heb ik 7 jaar met veel plezier in een peuterspeelzaal gewerkt. Kinderen -en peuters en kleuters- in het bijzonder, liggen mij dan ook na aan het hart.

Tijdens een vakantie las ik een boek over handlezen en daarmee was mijn interesse voor de handleeskunde gewekt. Op internet zag ik tot mijn grote verrassing dat er ook cursussen te volgen waren.

Eerst heb ik de basiscursus van Rebecca van Delden (www.handsaam.nu) gevolgd bij Corina Broeze (www.handleven.nl) Ik dacht: "Dan weet ik vast alles over het handlezen...", maar toen begon het echter pas! Het handlezen kreeg mij steeds meer in zijn greep, dus ben ik verder gegaan met de 3 jarige vervolgopleiding bij Rebecca van Delden in Groningen.Deze heb ik in april 2010 met een diploma afgesloten.

Wat als een leuke vrijetijdsbesteding begon, is ondertussen een uit de hand gelopen hobby geworden ;-). Omdat de handleeskunde mij zó blijft boeien, evenals mensen en kinderen, ben ik nu met veel enthousiasme een eigen handleespraktijk begonnen